Kvinnokliniken, Södra Älvsborgs Sjukhus

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.


SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.


Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
På kvinnokliniken arbetar vi med fokus på kvinnohälsa i livets alla skeenden. Vår verksamhet är bred och vi tar hand om kvinnor i alla åldrar, under graviditet och även fram till vård i livets slutskede. Samtliga enheter arbetar integrerat med sluten och öppen vård med fokus som utgår från patientens behov.

Arbetsuppgifter
Vi söker en specialist i gynekologi/obstetrik. Vi har en bred obstetrisk verksamhet med förlossning fr o m vecka 28 och neonatalavdelning på sjukhuset. Specialistmödravården har ett nära samarbete med mödravården och mödrahälsovårdsöverläkare. Kliniken har en stor mottagningsverksamhet med teamarbete kring bland annat infertilitet, dysplasi, endometrios, inkontinens och cancervård.

Du kommer ingå i team utifrån kvalifikationer och önskemål. Inom öppenvården har vi planerade mottagningsbesök, dagvård och en stor dagkirurgisk verksamhet med polikliniska operationer. Möjlighet för forsknings- och utvecklingsarbete finns.
På kliniken arbetar cirka 30 stycken läkare med såväl förlossningsvård (drygt 3000 förlossningar) specialistmödravård som sluten- och öppenvårsgynekologi. Vi har cirka 12 stycken ST-läkare och ser gärna att du också är delaktig i handledning av dessa. Primärjour har nattjoursveckor och du som deltar i bakjourslinjen tjänstgör enstaka kvällar/nätter och längre pass på helger.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är specialistläkare med bred kompetens inom kvinnosjukvården. Vi söker dig som vill utveckla och förbättra verksamheten. Du är bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker i första hand en kollega med gynekologisk inriktning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/434
Kontakt
  • Elisabeth Lillo, läkarchef, vx 033-616 10 00
  • Serney Bööj, verksamhetschef, vx 033-616 10 00
  • Eva Bengtsson, HR-partner, 033-616 10 88
Facklig företrädare
  • Anna-Maria Boëthius, Södra Älvsborgs Läkarförening, vx 033-616 10 00
Publicerat 2018-01-17
Sista ansökningsdag 2018-02-23

Tillbaka till lediga jobb

Planerat underhåll

Söndagen den 24 februari kommer Varbi att vara stängt för sökande och rekryterare under 06.00-10.00. Detta på grund av ett ordinarie underhållsarbete på vår plattform för att ytterligare förstärka säkerheten och stabiliteten i Varbi.