Närhälsan Torslanda barnmorskemottagning

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

På Närhälsan Torslanda barnmorskemottagning arbetar fyra barnmorskor. Vi är en växande verksamhet med vision inför framtiden. Att arbeta på Närhälsans barnmorskemottagningar innebär att du är anställd i Sveriges största primärvård. Du får ett brett nätverk, både regionalt och lokalt, med erfarna barnmorskor i team. Alla våra barnmorskemottagningar är HBTQ-diplomerade och vi arbetar kvalitetssäkrat enligt ISO. Närhälsan är offentligt drivet och invånarnas hälsa är vår enda vinst.

Om arbetet

Närhälsan Torslanda barnmorskemottagning är en traditionell barnmorskemottagning med bland annat ultraljud, smittspårning och ständigt pågående utvecklingsarbeten/studier. Vi har även en tonårsmottagning. Dina arbetsuppgifter innebär arbete inom sexuell och reproduktiv hälsa såsom hälsoövervakningar under graviditet, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande samt cellprovskontroller.

Din arbetstid är på dagtid. Som nyanställd får du gå introduktionsprogram med bredvid gång och utbildning på arbetstid. Vi arbetar med förbättringar hela tiden och tar vara på din initiativkraft.

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Erfarenhet av barnmorskemottagning ses som meriterande.

Som person är du ansvarstagande, positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har ett intresse av att vara med och utveckla arbetet på mottagningen samt ett professionellt förhållningssätt. Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är omtänksam, pålitlig och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1868
Kontakt
  • Charlotta Eliasson, Enhetschef, Tfn 0725 - 33 02 31
Facklig företrädare
  • Marie Öberg Flood, Vårdförbundet, Tfn 0706 - 01 93 51
Publicerat 2018-03-13
Sista ansökningsdag 2018-03-27

Tillbaka till lediga jobb