NU-sjukvården, Anestesi-, Operation och Intensivvårdsklinik, IVA NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning

Verksamheten IVA/IMA/UVA på NÄL tillhör AnOpIVA kliniken under Område II i NU-sjukvården. AnOpIVA har också verksamhet på Uddevalla sjukhus med Stabiliseringsenhet och uppvakningsvård. Vården på vår enhet Intensivvården NÄL är högspecialiserad och kräver stundom ett högt tempo för att klara av att möta de svårt sjuka människorna, traumafallen, behandlingarna samt observationerna som förekommer. Men även en yrkesvana för att möta patienternas mobiliseringsbehov.

Vi söker nu undersköterskor med intresse av intensivvård till vår spännande verksamhet, som bedrivs dygnets alla timmar. Kanske har du lång erfarenhet eller så är du nyare i professionen, men är redo för nästa utmaning. Vi har ett välutbyggt system för utbildning, fortbildning, förbättringsarbeten och kompetensutveckling. Vi erbjuder personlig kompetensutveckling anpassad till individens behov. Det finns möjligheter att delta i och/eller driva förbättrings och utvecklingsarbeten på avdelningen.

Kvalifikationer

Undersköterska som är redo för nästa steg i sin utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 85-100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2406
Kontakt
  • Avdelningschef Marcus Därnemyr , tfn 010-435 13 53
Facklig företrädare
  • Kommunal Annika Svensson, tfn 010-435 13 00
  • Kommunal Anna Planting, tfn 010-435 13 00
Publicerat 2018-03-29
Sista ansökningsdag 2018-04-16

Tillbaka till lediga jobb