Södra Älvsborgs Sjukhus , Medicinkliniken, Klinisk fysiologisk enhet

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vår enhet
På klinisk fysiologi arbetar ett framåtsträvande gäng med stark teamkänsla. Vi utför undersökningar som t.ex. ekokardiografi, ultraljud kärl, vilo-EKG, arbetsprov, noninvasiv elektrofysiologisk undersökning, Holterregistreringar, 24-timmars blodtryck, händelseregistrerare, Elektroencefalografi, Elektroneurografi. Samarbetet med andra enheter inom SÄS och Klinisk neurofysiologi på SU är stort.
Arbetet är oftast av självständig natur, men du kommer också att vara en del av vårt team. Vi arbetar med ett starkt fokus på utveckling av verksamheten och vill att vår nya medarbetare ser möjligheter i förändring och förbättring.

Kvalifikationer
Legitimerad Biomedicinsk analytiker med klinisk fysiologisk inriktning. Erfarenhet från hjärtsjukvård och/eller av kliniskt fysiologiska undersökningar så som ultraljud, EEG eller arbetsprov ses som meriterande. Egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibilitet, engagemang och helhetssyn värderas högt.

Arbetstid dagtid måndag – fredag.

Vikariat med tillträde iaugusti 2018 eller enligt överenskommelse med tidsbegränsad anställning t.o.m. 2019-08-31.

Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2018-08-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3591
Kontakt
  • Ingrid Frisell, vårdenhetschef, 033-616 2392
  • Sanna Emanuelsson, teamledare, 033-616 4891
Facklig företrädare
  • Ulrika Olofsson, Vårdförbundet, 033-616 1965
Publicerat 2018-06-06
Sista ansökningsdag 2018-08-17

Tillbaka till lediga jobb