NU-sjukvården, Anestesi-, Operation och Intensivvårdsklinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Intensivvårdsavdelningen/intermediäravdelning/Uppvakningsavdelningen
Verksamheten IVA/IMA/UVA på NÄL tillhör AnOpIVA kliniken under Område II i NU-sjukvården. AnOpIVA har även verksamhet på Uddevalla sjukhus med stabiliseringsenhet och uppvakningsvård. Intensivvårdsverksamheten på NÄL innefattar IVA/IMA/UVA med högspecialiserad vård som stundom kräver ett högt tempo för att klara av att möta de traumafall, behandlingar samt observationer som förekommer. Arbetet kräver även en yrkesvana för att möta patienternas mobiliseringsbehov. På uppvakningsavdelningen arbetar vi både med planerad och akut vård från såväl slutenvården som dagkirurgin och verksamheten bedrivs dygnets alla timmar.

Om tjänsten
Vi önskar nu rekrytera sjuksköterskor med intresse för postoperativ vård som gillar omväxling och högt tempo! Vi söker dig som har sjuksköterskeerfarenhet och som är redo för nästa utmaning, eller dig som vill skaffa erfarenhet från akutsjukvård som ett led för att läsa din specialistutbildning.

Vi har ett väl utbyggt system för utbildning, fortbildning, förbättringsarbeten och kompetensutveckling. Vi erbjuder även personlig kompetensutveckling anpassad till individens behov. Det finns goda möjligheter att delta och/eller driva förbättrings- och utvecklingsarbeten på avdelningen.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska som är redo för nästa steg i sin utveckling! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

  • Tillsättning sker fortlöpande under ansökningstiden
  • Tjänsten gäller dag/kväll, ren natt alternativt rotationstjänstgöring.
  • Goda pendlingsmöjligheter finns till NÄL, endast 38 minuter från Göteborg!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3927
Kontakt
  • Avdelningschef, Jenny Antonsson, 010-435 13 51
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Lina Handin , 010-435 13 00
Publicerat 2018-08-13
Sista ansökningsdag 2018-09-03

Tillbaka till lediga jobb