Närhälsan Stora Höga & Stenungsund vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen i Stora Höga och Stenungsund söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska med diabeteskompetens. Vårdcentralen i Stora Höga är en väletablerad vårdcentral med cirka 7 850 listade patienter och vårdcentralen i Stenungsund har cirka 8 870 listade patienter. Här arbetar vi tillsammans - distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också tillgång till psykologer. Vårdcentralerna i Stora Höga och Stenungsund har ett nära samarbete med varandra och här arbetar vi i team med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god vård till våra patienter som valt att lista sig hos oss.

Om arbetet

Du arbetar som distriktssköterska/sjuksköterska med egen diabetesmottagning. Du kommer att arbeta 40-60 % på vårdcentralen i Stora Höga och 40 % på vårdcentralen i Stenungsund. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer få arbeta för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du kommer även att arbeta med triagering, akut omhändertagande av patienter samt telefonrådgivning.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och du har specialistutbildning inom diabetes om minst 15 hp. Du är flexibel, ansvarstagande och intresserad av att förbättra och utveckla verksamheten för att skapa ett mervärde för våra kunder och en god arbetsmiljö bland medarbetarna. Du trivs både med att arbeta ensam och i team och har lätt för att skapa goda relationer. Det är viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig - Omtänksam - Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/4208
Kontakt
  • Anna Belfrage, vårdcentralschef Stora Höga, 0708-29 58 23
  • Ann Sundström, vårdcentralschef Stenungsund, 0725 - 19 68 04
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725 136279
Publicerat 2018-06-26
Sista ansökningsdag 2018-07-10

Tillbaka till lediga jobb