Närhälsan Dalsland rehabmottagningar

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker en enhetschef till våra rehabmottagningar i Dalsland. 

Om oss

Närhälsans rehabmottagningar i Dalsland finns i Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Mellerud och Färgelanda. I Dalsland är vi ca 25 medarbetare, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och medicinsk sekreterare. 

Mottagningarna är verksamma inom Vårdval Rehab i Västra Götaland och utgör tillsammans med Vänersborg, Trollhättan och Lilla Edet ett av åtta områden i Närhälsan Rehab.

Om arbetet

Du leder det dagliga arbetet med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi utifrån förutsättningarna i Vårdval Rehab.

Tillsammans med medarbetarna utvecklar du en effektiv, kvalitativ och attraktiv verksamhet samt verkar för en hållbar arbetsmiljö, planerar, organiserar och följer upp verksamhetens resultat. 

Du svarar för kontakt och samverkan både internt och externt, bl.a. med andra rehabmottagningar, vårdcentraler, kommunen, länssjukvård och andra vårdgrannar.

Tillsammans med områdeschef och övriga enhetschefer ingår du i områdets ledningsgrupp och deltar bl.a i områdets planerings- och utvecklingsarbete.  

Om dig

Vi söker dig med stort intresse för ledarskap och verksamhetsutveckling och som vill ha ett spännande uppdrag i en organisation i ständig utveckling.

Du ska ha högskoleutbildning. Gärna vara legitimerad fysioterapeut eller arbetsterapeut. Vi ser helst att du har chefsutbildning och erfarenhet av arbete som chef/arbetsledare. Det är meriterande om du är förtrogen med primvård, vår verksamhet och är insatt i vårdvalssystemet.

Du är engagerad och har förmåga att ta initiativ, se till helheten och på ett ansvarsfullt sätt arbeta mål- och resultatorienterat.

Du har förmåga att arbeta med ständig utveckling och förbättring av verksamheten, där du tillsammans med medarbetarna arbetar för att nå önskvärda resultat.

Du har ett tydligt och närvarande ledarskap. Förmåga att engagera, motivera och skapa delaktighet hos medarbetarna samt att skapa goda relationer internt och externt. 

Du har B-körkort.

Dina förmåner

I Närhälsans anställningsförmåner ingår bl.a tjänstepension, avtalsförsäkringar, semesterförmåner, förmåner vid sjukledighet, fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag, möjlighet till löneväxling och Västtrafikkort med nettolöneavdrag.   

Övrigt 

Placeringsort kan eventuellt diskuteras.

Som en del i vår urvalsprocess kan testning vid Västra Götalandsregionens center för chefsrekrytering bli aktuell.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Färgelanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5351
Kontakt
  • Micael Adolfsson, Områdeschef, 072-215 05 85
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges arbetsterapeuter, 010-435 92 35
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 073-663 68 89
  • Mattias Hjelm, Ledarna, 070-239 07 10
Publicerat 2018-09-18
Sista ansökningsdag 2018-10-28

Tillbaka till lediga jobb