Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du utbildad undersköterska med erfarenhet av sjukhusvård? Eller student på sjuksköterske-/ läkarprogrammet och vill samla på dig meriterande erfarenhet under studietiden? Då är det dig vi söker!

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna resursorganisation. Vi rekryterar och ansvarar för all timanställd personal inom SU. Vårt uppdrag är att bemanna vårdavdelningarna med engagerad och kompetent personal vid akut korttidsfrånvaro. Som timanställd på Bemanningsservice har du möjlighet att ambulera mellan ett flertal avdelningar inom vår verksamhet som bedrivs på Sahlgrenska, Östra Sjukhuset, Mölndals sjukhus, och Högsbo sjukhus.

Som undersköterska arbetar du med personliga omvårdnads och rehabiliteringsinsatser i nära patientarbete vilket bland annat innebär provtagningar, kontroller och rapporteringar. Du bör kunna arbeta minst 4 pass i månaden för att behålla kontinuiteten i ditt arbete.

Genom vårt bokningssystem TimeCare Pool lägger du själv in när du är tillgänglig för arbete. Därmed erbjuder vi stor flexibilitet samt möjlighet till kompetensutveckling.

För att arbeta hos oss behöver du: 

  • Vara grundutbildad undersköterska eller ha fullgjort sjuksköterskeprogrammet termin 3 alt. läkarprogrammet termin 5.
  • Ha erfarenhet av sjukvård
  • Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift

Erfarenhet av arbete på sjukhus är meriterande. Om du har läst inriktning akutsjukvård under din omvårdnadsutbildning eller har erfarenhet av detsamma är det ett starkt plus. Om du har ytterligare språkkunskaper är även det en fördel.

Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor samt ett stort engagemang i ditt arbete. Då du på sikt har möjlighet att ambulera mellan ett flertal verksamhetsområden behöver du vara en god lagspelare med en öppensinnad inställning inför nya miljöer och arbetsgrupper. Vi hoppas att du vill bidra med din kompetens och utvecklas med oss.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 0-100% (Minst 4 pass per månad)
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6660
Kontakt
  • Rekryterare, Hilda Johansson, 031-343 29 00
  • Rekryterare, Vilma Nilsson, 031-343 29 00
  • Rekryterare, Jessie Frisell, 031-343 29 00
Facklig företrädare
  • Kommunal, Lise-Lott Kjellström, 010-442 94 57
Publicerat 2018-11-01
Sista ansökningsdag 2018-12-02

Tillbaka till lediga jobb