Närhälsan Dalsjöfors vårdcentral

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Längtar Du efter ett stimulerande arbete, en bra arbetsmiljö och trevliga arbetskamrater?
Välkommen till oss på Närhälsan Dalsjöfors vårdcentral!

Dalsjöfors är ett väl fungerande mindre samhälle ca 13 km öster om Borås. Befolkningen är åldersblandad och här bor många barnfamiljer, upptagningsområdet består av 10.500 personer och vi är 30 anställda.

Vårdcentralen har en bra organisation och är välbemannad. Hos oss arbetar fem distriktsläkare. Inom kort kommer en av våra distriktsläkare att gå i pension. Kontinuerligt har vi handledning av AT, ST och TYK-studerande, vi har ST-läkare och AT-läkare. Vi har distriktssköterskor som arbetar med BVC, diabetes, astma/KOL, hjärta/kärl, psykisk ohälsa inklusive missbruks- och samtalsmottagning. En socionom arbetar heltid med samtalsmottagning med kognitiv inriktning.

Vi har rehabmottagning med kompetens i bl.a. ortopedisk medicin, rygg- och smärtbehandling samt en bra utrustad träningslokal.

Vårdcentralens distriktsläkare sköter förutom allmänläkarmottagning även BVC samt läkartillsynen i kommunens äldreboenden och hemsjukvård.

Personalen vid vårdcentralen är kompetent och mycket engagerad. Vi trivs och har ett nära samarbete med varandra. Bra patientbemötande, hög tillgänglighet och professionalitet är naturligt i vårt dagliga arbete. Vi erbjuder personlig och individuell anpassad kompetensutveckling enligt Närhälsans policy (10 dagar per år).

Vårdcentralen finns nära naturen. Gratis parkering och goda bussförbindelser gör det extra bekvämt att komma till oss.


Om Dig
Du är legitimerad läkare med specialistutbildning inom allmänmedicin. Det är viktigt för oss är att du är kommunikativ och kan samarbeta med kollegor och arbeta självständigt. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är självklart.


Om arbetet
Dagtid måndag-fredag samt jourtjänstgöring vid Närhälsan Borås jourcentral ca ett tillfälle per månad. Flextid tillämpas.


Här kan du läsa mer om Närhälsan Dalsjöfors vårdcentral;
http://www.narhalsan.se/Dalsjoforsvardcentral

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, sysselsättningsgrad kan diskuteras
Ort Dalsjöfors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/1345
Kontakt
  • Vårdcentralschef Marie-Louise Johansson,, tfn 010-435 90 64
  • Distriktsläkare Per Karlsson,, tfn 010-435 90 49
Facklig företrädare
  • Claes Hasselblad, Läkarförbundet,, tfn 033-26 90 80
Publicerat 2016-02-25
Sista ansökningsdag 2016-03-23

Tillbaka till lediga jobb