Stäng
 

Tandsköterska

Folktandvården, Kärna/Ytterby


Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är frisk i munnen hela livet.
Beskrivning  Folktandvården Kärna-Ytterby har tillsammans 21 medansvariga med gemensam ledning. Kliniken i Kärna är 6 personer, 2 tandläkare, 1 tandhygienist och 3 tandsksöterskor. Där finns 3 behandlingsrum, kliniken renoverades 2008. Kliniken i Ytterby är 15 personer, 4 tandläkare, 3 tandhygienister, 8 tandsköterskor. Där finns 6 behandlingsrum i nya lokaler sen 2009. Att jobba som tandsköterska hos oss innbär att du  arbetar på båda klinikerna. Vi har en god arbetsgemenskap, bra ekonomi och fina patienter. 

Arbetsuppgifter

Assistans, receptions- och sterilarbete.

Vi söker dig som är positiv och engagerad och som aktivt vill medverka till klinikens utveckling.

Här får du arbeta med positiva och engagerade arbetskamrater i en god arbetsmiljö

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:
Heltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Löneform:
Månadslön
Antal lediga befattningar:
1
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Kärna/Ytterby
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2012/1422
Kontakt:
  1. Klinikchef Gun Berntson, 0303-22 60 09 eller 0303-921 65
Facklig företrädare:
  1. Vision Anneli Sandell, 070-204 71 74
Publicerat:
2012-05-02
Sista ansökningsdag:
2012-05-27

Tillbaka till lediga jobb