Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårds-mottagningar i kommunerna i Sjuhärad.

Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Vi utvecklar våra verksamheter genom processtänkande och ett tvärprofessionellt samarbete.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Sjukgymnastiken rehab är en del av Enheten för rehabilitering och ortopedteknik på Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS Borås. SÄS är ett hälsofrämjande sjukhus som genom specialiserade insatser till personer med förvärvade funktionsnedsättningar bidrar till ökad livskvalitet.  Genom samverkan och ett utvecklingsinriktat, tvärprofessionellt arbete bidrar vi till ökad delaktighet för individen.

Beskrivning

Sjukgymnastiken EFRO ansvarar för sjukgymnastik på Rehabiliteringsklinikens fyra medicinska enheter; rehabiliteringsmedicinsk enhet, strokeenhet, geriatrisk enhet och neuro/reumaenhet. Kliniken ansvar även för SÄS bassängverksamhet. Rehabiliteringsarbetet bedrivs i team och samplaneras utifrån vårdtagarens behov. På EFRO:s sjukgymnastik arbetar 20 sjukgymnaster och 4 assistenter.

Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med rehabmedicinsk, och pedagogisk inriktning. I rehabiliteringsteamen ingår läkare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjuksköterska och undersköterska i vissa fall även andra yrkeskompetenser.

Verksamheten tar även emot studenter för handledning.

Vi söker nu tre sjukgymnaster för arbete i olika team med inriktning mot neurologiska diagnoser och för att arbeta i rehabbadet

Arbetsuppgifter

Vi söker sjukgymnaster med erfarenhet och intresse för neurologisk rehabilitering och bassängträning.Du skall ansvara för sjukgymnastisk bedömning, träning av patienter individuellt och i grupp samt instruktion och handledning av personal.

Kvalifikationer

Legitemerad sjukgymnast. På grund av vårt arbetssätt är det viktigt att du känner dig trygg med att arbeta i team och att du dessutom kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga. B-körkort.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar hela verksamheten. 
 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid
Anställningen avslutas 2013-01-31
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2012/1674
Kontakt
  • Enhetschef Sveneric Roslin, 033-616 14 32
Facklig företrädare
  • Lars Björck, 033 616 35 28
Publicerat 2012-05-23
Sista ansökningsdag 2012-06-07

Tillbaka till lediga jobb