Stäng
 

Sjukgymnast - vikariat

Södra Älvsborgs Sjukhus , Enhet för rehabilitering och ortopedteknik


Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom alla specialiteter.
SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Sjukgymnastiken rehab är en del av Enheten för rehabilitering och ortopedteknik på Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS Borås. SÄS är ett hälsofrämjande sjukhus som genom specialiserade insatser till personer med förvärvade funktionsnedsättningar bidrar till ökad livskvalitet.  Genom samverkan och ett utvecklingsinriktat, tvärprofessionellt arbete bidrar vi till ökad delaktighet för individen.

Beskrivning

Sjukgymnastiken EFRO ansvarar för sjukgymnastik på Rehabiliteringsklinikens fyra medicinska enheter; rehabiliteringsmedicinsk enhet, strokeenhet, geriatrisk enhet och neuro/reumaenhet. Kliniken ansvar även för SÄS bassängverksamhet. Rehabiliteringsarbetet bedrivs i team och samplaneras utifrån vårdtagarens behov. På EFRO:s sjukgymnastik arbetar 20 sjukgymnaster och 4 assistenter.

Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med rehabmedicinsk, och pedagogisk inriktning. I rehabiliteringsteamen ingår läkare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjuksköterska och undersköterska i vissa fall även andra yrkeskompetenser.

Verksamheten tar även emot studenter för handledning.

Vi söker nu tre sjukgymnaster för arbete i olika team med inriktning mot neurologiska diagnoser och för att arbeta i rehabbadet

Arbetsuppgifter

Vi söker sjukgymnaster med erfarenhet och intresse för neurologisk rehabilitering och bassängträning.Du skall ansvara för sjukgymnastisk bedömning, träning av patienter individuellt och i grupp samt instruktion och handledning av personal.

Kvalifikationer

Legitemerad sjukgymnast. På grund av vårt arbetssätt är det viktigt att du känner dig trygg med att arbeta i team och att du dessutom kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga. B-körkort.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar hela verksamheten. 
 

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Anställningsform:
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar) till 2013-01-31
Anställningens omfattning:
Heltid
Tillträde:
2012-08-13
Löneform:
Fast lön
Anställningen avslutas:
2013-01-31
Antal lediga befattningar:
3
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Borås
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2012/1674
Kontakt:
  1. Enhetschef Sveneric Roslin, 033-616 14 32
Facklig företrädare:
  1. Lars Björck, 033 616 35 28
Publicerat:
2012-05-23
Sista ansökningsdag:
2012-06-07

Tillbaka till lediga jobb