Stäng
 

PA-/Löneassistent

HR & Löneservice, Administrativt Centrum, Regionservice, Skövde


Förvaltningen Regionservice är Västra Götalandsregionens interna serviceleverantör. Vi levererar service inom administration, hjälpmedel, materialförsörjning, lokalvård, måltider, textilförsörjning, vaktmästeri m.m. Genom dialog och ständig utveckling uppfyller vi våra kunders behov av effektiva servicetjänster. Engagerade medarbetare och ledare är en förutsättning för att nå vår vision; att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Beskrivning

HR och Löneservice är en enhet inom Regionservice och våra kunder finns över hela Västra Götalandsregionen. Löneservice uppdrag är att i partnerskap med förvaltningarna leverera en effektiv och högkvalitativ servicefunktion gällande lön, pension, heromasupport och systemförvaltning. Vi är organiserade på tre kontor som är placerade i Mölndal, Skövde och Vänersborg.


Arbetsuppgifter

Som PA-/Löneassistent arbetar du med löneadministrativa arbetsuppgifter såsom registrering och kontroller i PA/lönesystemet Heroma. Du kommer att arbeta i ett team som ger service och stöd åt våra kunder i löne- och avtalsfrågor.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot administration, ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet från personal-, löne- eller ekonomiadministration samt datorvana är ett krav.

Arbetet kräver god kommunikationsförmåga och noggrannhet, hög grad av självständighet samt förmåga att göra rimlighetsbedömningar. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och ett stort intresse av att arbeta serviceinriktat och i team.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Ansökan

Du ansöker via vårt digitala rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning (CV). Betyg och intyg medtages vid en eventuell intervju eller efter särskild anmodan.

 

  

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Anställningsform:
Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning:
Heltid
Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform:
Fast lön
Antal lediga befattningar:
1
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Skövde
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2011/1132
Kontakt:
  1. Sektionschef: Lotta Broman , 0500-431034
Facklig företrädare:
  1. SKTF: Ingegerd Hermansson, 0734-44 53 30
Publicerat:
2011-06-02
Sista ansökningsdag:
2011-06-23

Tillbaka till lediga jobb