Beskrivning

HR och Löneservice är en enhet inom Regionservice och våra kunder finns över hela Västra Götalandsregionen. Löneservice uppdrag är att i partnerskap med förvaltningarna leverera en effektiv och högkvalitativ servicefunktion gällande lön, pension, heromasupport och systemförvaltning. Vi är organiserade på tre kontor som är placerade i Mölndal, Skövde och Vänersborg.


Arbetsuppgifter

Som PA-/Löneassistent arbetar du med löneadministrativa arbetsuppgifter såsom registrering och kontroller i PA/lönesystemet Heroma. Du kommer att arbeta i ett team som ger service och stöd åt våra kunder i löne- och avtalsfrågor.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot administration, ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet från personal-, löne- eller ekonomiadministration samt datorvana är ett krav.

Arbetet kräver god kommunikationsförmåga och noggrannhet, hög grad av självständighet samt förmåga att göra rimlighetsbedömningar. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och ett stort intresse av att arbeta serviceinriktat och i team.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Ansökan

Du ansöker via vårt digitala rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning (CV). Betyg och intyg medtages vid en eventuell intervju eller efter särskild anmodan.

 

  

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Anställningen avslutas 2011-06-02
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2011/1132
Kontakt
  • Sektionschef: Lotta Broman , 0500-431034
Facklig företrädare
  • SKTF: Ingegerd Hermansson, 0734-44 53 30
Publicerat 2011-06-02
Sista ansökningsdag 2011-06-23

Tillbaka till lediga jobb