Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Beskrivning

Avd 74, bensårscentrum, är en multidiciplinär enhet med 16 vårdplatser fördelade på 4 specialiteter – kärlkirurgi, infektion, hud och ortopedi. På avdelningen vårdas i första hand patienter med ben- och trycksår. Såväl akut som planerad inläggning sker.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en enhetschef till ett längre vikariat som sträcker sig till 2013-03-01.

Tjänsten som enhetschef innebär att leda och fördela arbetet på enheten. I arbetsuppgifterna ingår att stimulera till förbättring och utveckling av arbetsformerna på avdelningen. Enhetschefen har personal- budget- och arbetsmiljöansvar för enheten och ingår i  Hud-områdets ledningsgrupp. Som enhetschef ska du representera arbetsgivaren såväl inåt som utåt mot samverkanspartner. Enhetschefen är direkt underställd Verksamhetschefen och rapporterar till denne.

Kvalifikationer

Du skall ha adekvat högskoleutbildning samt erfarenhet av sjukvård och vara intresserad av att arbeta över specialitetsgränser. Erfarenhet som chef och ledare är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2011/1937
Kontakt
  • Verksamhetschef: Lill-Marie Persson, 0500-43 21 11
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet:, 0500-43 19 36
  • Kommunal:, 0500-47 83 00
Publicerat 2011-09-09
Sista ansökningsdag 2011-10-03

Tillbaka till lediga jobb