NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Vi söker Dig som har ett intresse för psykiatri och psykosproblematik och vill arbeta med denna patientgrupp. Psykosrehab är en avdelning för patienter med psykossjukdom som har behov av omfattande behandlingsinsatser och i många fall långa vårdtider. Viktiga hörnstenar i behandlingen är utredning av symtom och funktion, funktionsträning, medicinering samt samverkan med vårdgrannar och närstående.

Vi förutsätter att Du är en person med positiv livssyn och har ett professionellt förhållningssätt. Flexibilitet och god förmåga till samarbete samt en förståelse för människor i en utsatt livssituation är egenskaper som värderas högt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska medverkar Du i omvårdnadsarbetet och planerar tillsammans med övriga i teamet patientens vårdinnehåll. Psykiatriklinikens interna Psykosprogram ligger som grund för behandlingsinsatserna. Vi har ett nära samarbete med den psykiatriska öppenvården och kommunerna.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psyk

Övrigt
Vikariat t o m 2012-06-01.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2011/1944
Kontakt
  • Avdelningschef Göran Arthursson, , 010-473 40 85
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Tomas Hallqvist,, 010-473 81 00 vxl
Publicerat 2011-09-09
Sista ansökningsdag 2011-10-27

Tillbaka till lediga jobb