Stäng
 

Sjuksköterska

Avd 95, Brinkåsen, Vuxenpsyk klin slutenvård, NU sjukvården, Vänersborg


NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Vi söker Dig som har ett intresse för psykiatri och psykosproblematik och vill arbeta med denna patientgrupp. Psykosrehab är en avdelning för patienter med psykossjukdom som har behov av omfattande behandlingsinsatser och i många fall långa vårdtider. Viktiga hörnstenar i behandlingen är utredning av symtom och funktion, funktionsträning, medicinering samt samverkan med vårdgrannar och närstående.

Vi förutsätter att Du är en person med positiv livssyn och har ett professionellt förhållningssätt. Flexibilitet och god förmåga till samarbete samt en förståelse för människor i en utsatt livssituation är egenskaper som värderas högt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska medverkar Du i omvårdnadsarbetet och planerar tillsammans med övriga i teamet patientens vårdinnehåll. Psykiatriklinikens interna Psykosprogram ligger som grund för behandlingsinsatserna. Vi har ett nära samarbete med den psykiatriska öppenvården och kommunerna.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psyk

Övrigt
Vikariat t o m 2012-06-01.

 

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Anställningsform:
Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning:
Heltid
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Löneform:
Inviduell lönesättning
Antal lediga befattningar:
1
Sysselsättningsgrad:
100%
Ort:
Vänersborg
Län:
Västra Götalands län
Land:
Sverige
Referensnummer:
2011/1944
Kontakt:
  1. Avdelningschef Göran Arthursson, , 010-473 40 85
Facklig företrädare:
  1. Vårdförbundet Tomas Hallqvist,, 010-473 81 00 vxl
Publicerat:
2011-09-09
Sista ansökningsdag:
2011-10-27

Tillbaka till lediga jobb